Faq

Yleiset kysymykset tatuoinneista:

Miten varaan ajan?

Tatuointiajat varataan paikan päällä ja aikaa varatessa perimme 50€/100€ varausmaksun.
Varausmaksu hyvitetään lopullisesta hinnasta. (Varaa mukaan käteistä.)
Konsultaatioajan voi varata sähköpostitse tai puhelimitse.
Konsultaatiossa suunnitellaan kuvaa. Ota mukaan suuntaa antavia kuvia niin piirrämme niiden pohjalta. Katsotaan kuvalle paras mahdollinen koko, paikka tms. Samalla annamme hinta-arvion ja halutessaan voi varata itse tatuointiaikaa.
(Konsultaatiosta emme veloita mitään.)
Kun itse tatuointiaika on varattu mahdolliset muutokset (kuvan muokkaus, ajan siirto, ajan peruutus) on tehtävä viikkoa aiemmin varattua aikaa tai pidätämme varausmaksun. Varausmaksua ei palauteta töistä jotka vaativat suunnittelua ja piirtämistä.

Miksi 18 vuoden ikäraja?

Laillisesti olet tarpeeksi vanha päättämään mitä itsellesi teet. Nuorempana yleensä mieli muuttuu ja herkästi tulet katumaan liian nuorena ottamiasi kuvia. Jos jotain todella haluaa, on sitä valmis myös odottamaan muutaman vuoden.

Sattuuko tatuoinnin otto? Missä kohdassa sattuu eniten?

Kyllä, tatuoinnin ottaminen sattuu. Kuinka paljon, se riippuu täysin henkilöstä. Jokaisella on erilainen kipukynnys. Sen minkä jotkut kokevat kipuna voi toisille olla kutittamista. Kun valitset tatuoinnille sopivaa paikkaa älä mieti kipua vaan ota kuva sinne minne halusit, tatuoijamme auttavat myös sopivan paikan valitsemisessa.
Voiko tatuointi tulehtua? Mistä tiedän, että se on tulehtunut?

Kyllä se on mahdollista, jos et hoida sitä ohjeiden mukaisesti. Pidä tuore tatuointisi puhtaana. Älä koskettele tuoretta kuvaa likaisin käsin, äläkä myöskään anna muiden koskea siihen. Vasta tehty tatuointi voi olla hiukan kosketusarka, turvonnut ja punottaa, jos epäilet tulehdusta niin ota yhteyttä studioon.
Saako sen pois, miten?

Tatuointeja poistetaan laserilla, aina niitä ei saa kokonaan pois, mutta peittokuvien tekeminen on mahdollista.

Paljon tatuointi maksaa?

Lähtöhintamme on 80€, mutta arvioimme jokaisen tatuoinnin erikseen. Suurimmat kuvat menevät tuntiveloituksella.

Voinko varata ajan puhelimitse/s-postilla?

Suosittelemme että ajanvaraus suoritetaan aina paikan päällä. Näin asiakas saa tarkan hinnan ja tatuoija tarkan kuvan työn laajuudesta. Poikkeus tapaukset keskustelemme erikseen.
Konsultaatioajan tatuoinnin suunnitteluun voi varata puhelimitse/s-postilla.

Teettekö peittokuvia?

Kyllä teemme. Käytännössä se toimii parhaiten niin että kerrot tai näytät meille minkälaista kuvaa haluaisit vanhan tatuoinnin päälle, niin me kerromme onko se mahdollista tai mitä muutoksia se mahdollisesti tarvitsisi toimiakseen peitekuvana.

Voinko ottaa epiduraalipuudutuksen jos minulla on alaselässä tatuointi?

Kyllä voit.

Voinko saada lävistyksestä tai tatuoinnista hiv- tai hepatiittitartunnan?

Et. Liikkeessämme tehdään työt steriilisti, neulat ovat aina kertakäyttöisiä ja yksittäispakattuja, tatuointituubit ja lävistyspihdit ultraäänipestään ja steriloidaan joka käyttökerran jälkeen steriileiksi, työtasot suojataan ja puhdistetaan joka asiakkaan jälkeen.

Minulla ei ole valmista kuvaa, piirrättekö pelkän ajatuksen pohjalta?

Kyllä piirrämme. Et tarvitse mitään valmista kuvaa vaan pelkkä ajatus riittää. Meiltä löytyy kyllä portfolioita, lehtiä, mallikuvia joita voi selailla ja internet on myös asiakkaiden käytössä.