Faq

KUN TULET OTTAMAAN LÄVISTYKSEN OMALLA KORULLA OTATHAN HUOMIOON ETTÄ:

– Kun tuot oman korun lävistettäväksi me steriloimme korusi jotta puhtaus lävistettäessä voidaan taata.

– Ainoa tapa varmistaa korun puhtaus on steriloida se autoklaavissa jossa höyryn ja kuumuuden yhdistelmällä koru puhdistuu, halvat ja huonolaatuiset korut eivät kestä tätä vaan hajoavat steriloitaessa.

– Tuo koru studiolle edellisenä päivänä.

 

KORUJEN LAADUSTA:

– ”Kirurginteräs”-korut ovat usein halpoja teräslaatuja, ainoastaan muutama teräslaatu täyttää EU:n turvallisuussäädökset kehoon asetettavalle materiaalille.

– Meidän teräskorumme myydään vain parantuneisiin lävistyksiin ja kaikki ovat 316 LVM terästä joka on testattua ja turvallista.

– Tuoreeseen lävistykseen ja lävistyksen tekoon käytämme vain titaanisia grade 23 koruja. Koruissa ei ole muita materiaaleja taikka epäkäytännöllisiä ”lisukkeita”.

– Huonolaatuisissa titaanikoruissa joissa on roikkuvia lisäosia ja vastaavia, käytetään usein heikompia metallilaatuja lisäosien valmistukseen.

– Titaanissakin on olemassa useita laatuja joista vain muutama on hyväksytty ja tutkittu tuoreisiin lävistyksiin sopiviksi.

– Huonot metallilaadut, vaikka olisivat titaania taikka terästä, vaarantavat lävistyksen paranemisen ja voivat aiheuttaa allergisia reaktioita, hylkimisreaktion, ihottumaa ja monia muita ongelmia lävistyksen paranemisen kanssa.

– Muovisissa koruissa on paljon erilaatuisia muoveja.

– Suurin osa heikkolaatuisista muoveista ei kestä sterilointia.

– Ainoastaan PTFE ja silikoni ovat materiaaleja jotka kestävät steriloinnin ja niissäkin on vain muutama laatu jotka ovat tutkitusti sopivia lävistyksissä käytettäväksi.

– Huonolaatuinen koru aiheuttaa sinulle pysyviä haittoja ja vaarantaa lävistyksiesi paranemisen ja sitä kautta terveytesi, pidä huoli siitä että valitset aina laadukkaita koruja jotka ovat tarkoitettu lävistyksiin ja jotka ostat liikkeestä jossa laatu sekä käyttö tunnetaan.

– Huonolaatuiset korut ovat yleensä myös muilla tavoin huonosti lävistyksiin soveltuvia, halvoissa koruissa on usein jäänteitä kiillotus- ja työstöjäämistä.

– Halpojen korujen kierteet ja sovitteet ovat huonolaatuisia ja huonosti toteutettuja jolloin koru voi irtoilla ja jatkuva uudelleen laittaminen voi altistaa sinut esim. tulehduksille ja muille ongelmille.